Ingredienten:
- een bol mozzarella
- ongeveer 200 tot 250 gram kleine trostomaten
- een paar blaadjes verse basilicum
- balsamico azijn
- peper en zout
Snijd de tomaten in plakjes en doe hetzelfde met de bol mozzarella. Snijd de mozzarellaplakjes eventueel een keer doormidden of in vieren zodat ze niet al te groot en dik zijn. Leg op een bord om en om een plakje tomaat en een plakje mozzarella (of stapel alles goed verdeeld in een schaaltje, zoals op de foto). Zorg dat het bord goed vol ligt, het mag best een puinhoop worden. Verdeel over het bord een aantal in stukjes gescheurde blaadjes basilicum. Gebruik nooit gedroogde basilicum! Strooi peper en zout over het bord. Strooi er ruim balsamico overheen (ik hou daar erg van). Heerlijk! Voor een grotere groep kun je onder de tomaat-mozzarella laag gemengde sla leggen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten