Ingrediënten voor 2 personen:
- 2 gele paprika’s
- 1 tomaat
- 4 plakjes serrano- of coburgerham
- 2 handjes rucola sla
- 4 ansjovisfilets uit blik
- 4 plakken mozzarella
- een handje zwarte olijven in schijfjes of gehalveerd
- 2 eetlepels parmezaanse kaas
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de paprika’s doormidden en haal de zaadjes eruit. Bedek de bodem van de paprika’s met een plakje ham. Snijd de tomaat in plakjes en leg op de ham twee of drie plakjes tomaat. Leg bovenop de tomaat de ansjovisfilets en daar bovenop de plakken mozzarella. Zet de paprika’s op een bakblik bedekt met bakpapier en laat ongeveer 25 minuten in de oven staan. Haal vervolgens uit de oven en leg de paprika’s op een bord. Bestrooi met rucola, olijven, en parmezaanse kaas.
Ook een recept van Nikkie en óók erg lekker is Nikkie's tropische gebraden kip.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten