06 november 2008

Zomersalade met boontjes en mozzarella

Dit recept komt ergens bij de albert heijn vandaan, ik maakte het van de zomer maar had eerder nog geen tijd het hier te plaatsen. De hoeveelheden zijn enigzins aangepast aangezien je volgens de albert heijn maar met hele weinig voedsel af kunt..

Ingrediƫnten (voor 2 personen):
- 200 g sperziebonen
- 2 bakjes cherrytomaatjes
- 1 bakje minibolletjes mozzarella
- een (afbak)stokbrood
- een pakje kant-en-klare kruidenboter of zelfgemaakte kruidenboter
- 1 zak gemengde sla
- een scheut balsamicodressing

Maak de sperziebonen schoon en kook ze in ongeveer 8 minuten gaar (niet te gaar!). Bak ondertussen, indien nodig, het stokbrood af. Snijd de tomaatjes en de uitgelekte mozzarellabolletjes in tweeen. Meng alle ingredienten in een kom (dus de bonen, de sla, de tomaten en de mozzarella en besprenkel naar smaak met wat dressing. Een lekker maaltijd voor een warme dag!

Geen opmerkingen: