Dit is lekker en ook mager, een uitstekende combinatie dus! We eten dit sinds kort regelmatig.
Ingrediƫnten (voor 2 personen):
- pasta voor twee personen
- 4 bosuitjes, in ringetjes gesneden
- 1 rode paprika
- 1 groene paprika, beiden in blokjes gesneden
- 125 gram verse light roomkaas (paturain linesse bv)
- 2 tomaten in plakjes gesneden
- paar blaadjes verse basilicum
- olie
- snufje zout en peper
- bouillonblokje
- evt. wat parmezaanse strooikaas
Kook de pasta gaar in een pan water met het bouillonblokje. Zorg dat de pasta bijna klaar is als je met de saus begint. Verhit vervolgens de olie in een ruime koekenpan en roerbak de bosuitjes en de paprika’s ongeveer 5 minuten. Zet het vuur lager en voeg de kruidenkaas toe. Voeg eventueel wat peper toe aan de saus om het wat pittiger te maken. Voeg dan de uitgelekte pasta toe aan de kruidenkaassaus en roer alles goed om. Verdeel de schijfjes tomaat met stukjes basilicumblaadjes over de borden (aan de rand van een bord). Bestrooi de tomaten wat peper en zout. Verdeel de pasta over de borden, meteen serveren (koelt snel af).
1 opmerking:
Weet je ook hoeveel punten dit is via het flexipoints systeem ?
Dank u
Een reactie posten